O nama

Firma Ino-pharm osnovana je 2001. godine sa sedištem u Beogradu  i registrovana je za obavljanje delatnosti iz oblasti usluga i prometa lekovima i medicinskim sredstvima. Osnivač i generalni direktor je dipl.farm. Bojana Petković.

Prvobitna orijentacija odnosila se na snabdevanje na celokupnoj teritoriji Srbije. Od 2012. godine Ino-pharm postaje član Phoenix grupe čime proširuje poslovanje i regionalno, odnosno u republikama bivše SFRJ i Albaniji.

Ino-pharm  je specijalizovan za uvoz i distribuciju lekova i medicinskih sredstava koji zahtevaju “specijalni tretman” :

Ø     Neregistrovani lekovi koji se nalaze na D-listi, kao i lekovi van D-liste

Ø     Orphan lekovi – ’’lekovi siročići“ za lečenje retkih bolesti

Ø     Donacije

 

Ključni kupci su klinički i kliničko-bolnički centri, opšte bolnice, instituti, domovi zdravlja i apoteke, kako državne  tako i u privatnom vlasništvu (sektoru).

RESURSI

Od 2010. godine Ino-pharm doo posluje u novom objektu,  u ulici Milošev kladenac 9v, koji je uređen u skladu sa zahtevima savremenog poslovanja. Površina od 600m2 podeljena je na skladišni i kancelarijski  prostor.

Skladišni prostor je opremljen po preporukama važeće regulative i Dobre prakse u distribuciji lekova, što podrazumeva kontrolisane uslove ulaza/izlaza u skladišnom prostoru, kontrolu ambijentalnih uslova skladištenja, hladnu komoru, protivpožarni i bezbednosni sistem, kao i kompjuterki sistem za upravljanje zalihama.

U kancelarijskim prostorijama, zaposlenima je na raspolaganju kompletna tehnička infrastruktura – kompjuterske mreže, internet, telekomunikacije i dr. neophodno za kvalitetno i pouzdano obavljanje osnovne delatnosti firme.

Naš tim čini 15 zaposlenih, od kojih 9 sa visokom stručnom spremom, koji svojim profesionalizmom doprinose potvrđivanju i unapređivanju poslovnog renomea.

Na raspolaganju zaposlenima se nalazi 6 transportnih i putničkih vozila namenjenih prevozu lekova i osoblja.